Beauty Stars - At the Pharmacy

Καθημερινή Περιποίηση Πρoσώπου

Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί! Tune in την 1η Απριλίου στο Madamefigaro.gr και στο Instagram του Madame Figaro @Madamefigarogr για να δεις τους μεγάλους νικητές.

Βαθμολόγησε με αστέρια όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς σε κάθε κατηγορία και διεκδίκησε μοναδικές beauty εκπλήξεις. Μην ξεχνάς, όσα περισσότερα προϊόντα βαθμολογήσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

product

Rice Pure Gel and Cream, Thank You Farmer

Θρεπτική κρέμα μέσα σε ενυδατικό gel που περιέχει εκχύλισμα ρυζιού από το νησί Τζέτζου της Κορέας, και niacinamide. Δεν καταπραΰνει απλώς την επιδερμίδα αλλά ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό προσφέροντας θρέψη. Δεν περιέχει πρόσθετο άρωμα και χρώμα και είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες.

la roche

Cicaplast B5 Serum, La Roche Posay

Ορός προσώπου για επανόρθωση και ενυδάτωση. Μοναδική σύνθεση με υψηλή περιεκτικότητα 10% σε Βιταμίνη Β5, που επανορθώνει τον εύθραυστο επιδερμιδικό φραγμό από τις βλάβες που προκαλούν οι εξωτερικοί επιθετικοί παράγοντες και προσφέρει εντατική ενυδάτωση για 24 ώρες.

product

Sensibio Defensive Serum, Bioderma

Καταπραϋντικό και ενυδατικό, δρα κατά του inflamm’ageing που προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες.Περιέχει καρνοσίνη και βιταμίνη Ε που προσφέρουν αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση από τις ελεύθερες ρίζες, Τετραπεπτίδιο-10 για ενδυνάμωση του δερματικού φραγμού και πολυφαινόλες κόκκινου φασκόμηλου για διπλή καταπραϋντική δράση.

Οι Insiders & Inspirers

Δίπλα στη Melia Kreiling, ambassador του διαγωνισμού, βρίσκονται 17 επιδραστικά πρόσωπα από διαφορετικούς χώρους, πρόσωπα με μεγάλη επιρροή, που ασχολούνται και αγαπούν την ομορφιά. Οι insiders των Beauty Stars with Attitude παραλαμβάνουν τα beauty boxes του διαγωνισμού, κάνουν unboxing, δοκιμάζουν τα προϊόντα ομορφιάς που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά και δίνουν την ψήφο τους στα αγαπημένα τους, στηρίζοντας έτσι τον πιο διαδραστικό θεσμό ομορφιάς by Madame Figaro.

Δες τους Insiders & Inspirers

Oι Beauty Experts

Οι beauty editors των περιοδικών και sites του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων και ένα team από γυναίκες με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των media δίνουν τα δικά τους πολύτιμα αστέρια στα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς της χρονιάς.

Δες τους beauty experts

Kέρδισε το δικό σου Beauty Stars with Attitude box!

Οι αναγνώστριες που βαθμολόγησαν με αστέρια τα top λανσαρίσματα της χρονιάς πήραν μέρος στο μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς και μπήκαν στην κλήρωση για να κερδίσουν το δικό τους Beauty Stars with Attitude box. Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί και οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή των δώρων τους.

Δες τις κατηγορίες

Ψηφοφορία & Αποτελέσματα

Η πρέσβειρα του θεσμού Melia Kreiling μαζί με μια ομάδα 17 insiders & inspirers παραλαμβάνουν το κομψό beauty box με τα προϊόντα που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, τα δοκιμάζουν και δίνουν στη συνέχεια τη βαθμολογία τους μαζί με τις beauty experts και editors του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων. Η βαθμολογία υπολογίζεται μαζί με την ψηφοφορία των αναγνωστών προκειμένου να αναδειχθούν τα top beauty items της χρονιάς. Πιο αναλυτικά, τα αποτελέσματα προκύπτουν με βάση τα ακόλουθα ποσοστά:

  • 70%Η δική σου ψήφος
  • 15%Βeauty Experts & Editors
  • 15%Insiders & Inspirers