Beauty Stars - Luxury

Μακιγιάζ Μάτια

Βαθμολόγησε με αστέρια όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς σε κάθε κατηγορία και διεκδίκησε μοναδικές beauty εκπλήξεις. Μην ξεχνάς, όσα περισσότερα προϊόντα βαθμολογήσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

YSL

Lash Clash Mascara, Yves Saint Laurent

Χάρη σε δυο κατατεθειμένες ευρεσιτεχνίες - για την πρωτοποριακή σύνθεση και το εξειδικευμένο βουρτσάκι - η Lash Clash mascara χαρίζει άφθονο όγκο και πλούσιο μαύρο χρώμα ενώ παραμένει σταθερή για έως και 24 ώρες.

Givenchy

Volume Disturbia, Givenchy

Οι ιδιότητες της συγκεκριμένης μάσκαρα συνοψίζονται σε έναν μόνο χαρακτηρισμό: υπερβολή. Πέτυχε απίστευτο όγκο, εκπληκτικό μήκος και έντονη καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σου με μόλις ένα πέρασμα. Το κυλινδρικό βουρτσάκι σιλικόνης εξασφαλίζει ομοιόμορφη εφαρμογή του προϊόντος αλλά και δυνατό κράτημα με 24ωρη διάρκεια.

mascara

Lash Lengthener 38℃, Sensai

H Smooth Stretching φόρμουλά της χαρίζει έντονο μήκος σε κάθε τρίχα, δίνοντας την εντύπωση πιο μακριών βλεφαρίδων, σαν ψεύτικων. Το υπέροχο φινίρισμα διακρίνεται από κάθε οπτική γωνία ενώ η μάσκαρα αφαιρείται με ζεστό νερό στους 38℃. 

Οι Insiders & Inspirers

15 πρόσωπα απο διαφορετικούς χώρους, insiders που γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με την ομορφιά και εμπνέουν φροντίζοντας να τα μοιράζονται με τους followers τους, καθεμιά και καθένας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, παραλαμβάνουν τα γεμάτα με beauty goodies The Beauty Stars with Attitude Boxes, κάνουν unboxing, δοκιμάζουν τα top λανσαρίσματα της χρονιάς και δίνουν την πολύτιμη ψήφο τους στα δικά τους αγαπημένα, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον πιο μεγάλο και διαδραστικό beauty διαγωνισμό, φυσικά by Madame Figaro.

Δες τους Insiders & Inspirers

Oι Beauty Experts

Oι beauty editors των περιοδικών και sites του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων και ένα team από γυναίκες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των media δίνουν τα δικά τους πολύτιμα αστέρια στα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς της χρονιάς.

Δες τους beauty experts

Kέρδισε το δικό σου Beauty Stars with Attitude box!

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ομορφιάς έχει ολοκληρωθεί. Χιλιάδες αναγνώστες βαθμολόγησαν με όσα αστέρια επιθυμούσαν τα top λανσαρίσματα της χρονιάς, συμπλήρωσαν τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής και μπήκαν στην κλήρωση για να κερδίσουν το δικό τους Beauty Stars with Attitude Box! Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή των δώρων τους.

Δες τις κατηγορίες

Ψηφοφορία & Αποτελέσματα

Η πρέσβειρα του θεσμού Κλέλια Ανδριολάτου μαζί με μια ομάδα από 14 Insiders & inspirers παραλαμβάνουν το εναλλακτικό, οικολογικό beauty box που περιέχει τα προϊόντα που συμμετέχουν στον διαγωνισμό και τα δοκιμάζουν. Στη συνέχεια, μαζί με τις beauty experts και editors των περιοδικών του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων δίνουν τις δικές τους βαθμολογίες και μαζί με την ψηφοφορία των αναγνωστών αναδεικνύουν τα top beauty items της χρονιάς. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα προκύπτουν με βάση τα ακόλουθα ποσοστά:

  • 70%Η δική σου ψήφος
  • 15%Βeauty Experts & Editors
  • 15%Insiders & Inspirers