Beauty Stars - At the Pharmacy

Αντηλιακό

Βαθμολόγησε με αστέρια όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς σε κάθε κατηγορία και διεκδίκησε μοναδικές beauty εκπλήξεις. Μην ξεχνάς, όσα περισσότερα προϊόντα βαθμολογήσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Δες τους νικητές

Sun Screen Fluid-to-Powder SPF 50+
Sun Screen Fluid-To-Powder SPF 50+

Frezyderm

Μία αντηλιακή υγρή κρέμα προσώπου, που συνδυάζει την αποτελεσματική ηλιοπροστασία με τη νέα τάση μεταμόρφωσης υφής. Mόλις το αντηλιακό εφαρμοστεί στο δέρμα, η υφή του μετατρέπεται σταδιακά από ελαφρύ γαλάκτωμα σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας. Η συνθεσή του ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας και βελτιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Beautifying Suncare Oil SPF30
Beautifying Suncare Oil SPF30

Caudalie

Με πατενταρισμένη καινοτομία χάρη στις αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες που περιέχει, αυτό το αντηλιακό λάδι σώματος προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα της επιτρέπει να αποκτά ένα φυσικό, λαμπερό και μακράς διάρκειας μαύρισμα, αποτρέποντας ταυτόχρονα την εμφάνιση ρυτίδων. Η μη λιπαρή υφή είναι ιδανική για όλες τις επιδερμίδες. 
 

Δες εδώ σε ποιες κατηγορίες δεν έχεις ψηφίσει ακόμα!

Εσύ ακόμα να δώσεις την πολύτιμη ψήφο σου σε όλα τα προϊόντα των κατηγοριών του Beauty Star διαγωνισμού; Μην ξεχνάς ότι τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς περιμένουν να γίνουν δικά σου!

Οι Ιnfluencers

15 beauty infuencers, που γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με την ομορφιά και φροντίζουν να τα μοιράζονται με τους followers τους η καθεμιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο, παραλαμβάνουν τα γεμάτα με beauty goodies Beauty Star Boxes, κάνουν unboxing, δοκιμάζουν τα top λανσαρίσματα της χρονιάς και δίνουν την πολύτιμη ψήφο τους στα δικά τους αγαπημένα, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον πιο μεγάλο και διαδραστικό beauty διαγωνισμό.

Δες τις Ιnfluencers

Oι Beauty Experts

Oι beauty editors των περιοδικών και sites του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων και μία ειδική επιτροπή από έμπειρους και αναγνωρισμένους ανθρώπους στον χώρο της ομορφιάς δίνουν τα δικά τους πολύτιμα αστέρια στα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς της χρονιάς συμβάλλοντας ενεργά στην ανάδειξη των κορυφαίων την μεγάλη βραδιά της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Δες τους beauty experts

Κέρδισε μοναδικές beauty εκπλήξεις!

Δείξε κι εσύ πόσο αγαπάς τα προϊόντα που ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά, βαθμολόγησε με αστέρια όσα περισσότερα μπορείς και μπες στην πιο μεγάλη beauty κλήρωση. Γίνε κι εσύ μία από τις 10 τυχερές που θα κερδίσουν υπέροχες εκπλήξεις! Μην ξεχνάς, όσα περισσότερα προϊόντα βαθμολογήσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Δες τις κατηγορίες

Ψηφοφορία & Αποτελέσματα

  • 70%Η δική σου ψήφος
  • 15%Βeauty Experts & Editors
  • 15%Influencers