Beauty Stars - At the Pharmacy

Περιποίηση προσώπου

Βαθμολόγησε με αστέρια όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς σε κάθε κατηγορία και διεκδίκησε μοναδικές beauty εκπλήξεις. Μην ξεχνάς, όσα περισσότερα προϊόντα βαθμολογήσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Δες τους νικητές

frezyderm
Revitalization Hydrogel Eye Patch

Frezyderm

Αναζωογονητική μάσκα υδρογέλης με ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στην κουρασμένη και ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ παράλληλα λειαίνει τις πρώτες ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Το αποτέλεσμα είναι το βλέμμα να δείχνει πιο ξεκούραστο και φωτεινό ήδη από τις πρώτες χρήσεις.

apivita
Aqua Beelicious Booster

Apivita

Μία έκρηξη ενυδάτωσης και φρεσκάδας. Ένα πολύ-χρηστικό booster με απολαυστική τζελ υφή για άμεση αναπλήρωση των αποθεμάτων νερού της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, εξισορροπεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα με ατέλειες όπως ερυθρότητα και ερεθισμούς χάρη στα πρεβιοτικά που περιέχει.

jowae
Vitamin Rich Energizing Moisturizing Gel

Jowaé

Ένα booster ενέργειας με πολύτιμες βιταμίνες, που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και ενισχύει την ενέργεια της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της άμεσα δροσερή και αναζωογονημένη όψη. Η σύνθεσή του περιέχει αντιοξειωτικές φωτοφαινόλες, κουμκουάτ και καφεΐνη, συστατικά που αναζωογονούν και τονώνουν την επιδερμίδα για ένα άμεσα νεανικό αποτέλεσμα.

 

 

caudalie
Resveratrol Lift

Caudalie

Eλαφριά και θρεπτική κρέμα ιδανική για τις ώριμες επιδερμίδες αφού χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, λειαίνει τις ρυτίδες και καταπραΰνει το περίγραμμα του προσώπου. Η ρεσβερατρόλη που περιέχει, επιτείνει φυσικά την σφριγηλότητα και τη νεανικότητα του δέρματος, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να δείχνει με τον καιρό πιο λεία και νεανική.

apivita
Express Beauty Tissue Μάσκα Προσώπου

Apivita

Υφασμάτινες μάσκες μίας χρήσης, εμποτισμένες με ενισχυμένο ορό Μεσογειακών συστατικών που εφαρμόζουν τέλεια, μεγιστοποιώντας τη μεταφορά των πολύτιμων δραστικών συστατικών. Η μία, με βασικό συστατικό το χαρούπι, αποτοξινώνει και καθαρίζει και με το αβοκάντο η άλλη ενυδατώνει σε βάθος και προσφέρει πιο γεμάτη και άνετη επιδερμίδα. 

Δες εδώ σε ποιες κατηγορίες δεν έχεις ψηφίσει ακόμα!

Εσύ ακόμα να δώσεις την πολύτιμη ψήφο σου σε όλα τα προϊόντα των κατηγοριών του Beauty Star διαγωνισμού; Μην ξεχνάς ότι τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς περιμένουν να γίνουν δικά σου!

Οι Ιnfluencers

15 beauty infuencers, που γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με την ομορφιά και φροντίζουν να τα μοιράζονται με τους followers τους η καθεμιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο, παραλαμβάνουν τα γεμάτα με beauty goodies Beauty Star Boxes, κάνουν unboxing, δοκιμάζουν τα top λανσαρίσματα της χρονιάς και δίνουν την πολύτιμη ψήφο τους στα δικά τους αγαπημένα, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον πιο μεγάλο και διαδραστικό beauty διαγωνισμό.

Δες τις Ιnfluencers

Oι Beauty Experts

Oι beauty editors των περιοδικών και sites του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων και μία ειδική επιτροπή από έμπειρους και αναγνωρισμένους ανθρώπους στον χώρο της ομορφιάς δίνουν τα δικά τους πολύτιμα αστέρια στα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς της χρονιάς συμβάλλοντας ενεργά στην ανάδειξη των κορυφαίων την μεγάλη βραδιά της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Δες τους beauty experts

Κέρδισε μοναδικές beauty εκπλήξεις!

Δείξε κι εσύ πόσο αγαπάς τα προϊόντα που ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά, βαθμολόγησε με αστέρια όσα περισσότερα μπορείς και μπες στην πιο μεγάλη beauty κλήρωση. Γίνε κι εσύ μία από τις 10 τυχερές που θα κερδίσουν υπέροχες εκπλήξεις! Μην ξεχνάς, όσα περισσότερα προϊόντα βαθμολογήσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Δες τις κατηγορίες

Ψηφοφορία & Αποτελέσματα

  • 70%Η δική σου ψήφος
  • 15%Βeauty Experts & Editors
  • 15%Influencers