Beauty Stars - Luxury

Κρέμα Προσώπου

Βαθμολόγησε με αστέρια όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα ομορφιάς σε κάθε κατηγορία και διεκδίκησε μοναδικές beauty εκπλήξεις. Μην ξεχνάς, όσα περισσότερα προϊόντα βαθμολογήσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Δες τους νικητές

Abeille Royale Day Cream
Abeille Royale Day Cream

Guerlain

Ακριβώς η φροντίδα που αξίζει σε κάθε επιδερμίδα. Μέρα με τη μέρα, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, το δέρμα συσφίγγεται και η επιδερμίδα αποκτά λεία και λαμπερή όψη. Διατίθεται σε πλούσια υφή καθώς και σε αυτή που χαρίζει ματ αποτέλεσμα. 

Ultra Facial Cream
Ultra Facial Cream

Kiehl's

Με μία μόνο εφαρμογή εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση που διαρκεί, χαρίζοντας μια εμφανώς πιο απαλή, λεία και υγιή επιδερμίδα. Η μη-λιπαρή και ανάλαφρη σύνθεσή της προσφέρει 2,3 φορές περισσότερη ενυδάτωση, ακόμη και στις πιο ξηρές περιοχές της επιδερμίδας.

Σύστημα ΙD
Σύστημα ΙD

Clinique

Εισάγοντας την επόμενη επανάσταση στην περιποίηση προσώπου, το Clinique iD προσφέρει εξατομικευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας ανάλογα με τις ανάγκες και τον εκάστοτε τύπο επιδερμίδας συνδυάζοντας μία βάση ενυδάτωσης και μία ενεργή κάψουλα. 

Black Rose Skin Infusion Cream
Black Rose Skin Infusion Cream

Sisley

Η τέλεια καθημερινή περιποίηση που γεμίζει το δέρμα και ενισχύει την φωτεινότητα της επιδερμίδας. Το δέρμα μένει απαλό ενώ αποκτά άμεση αίσθηση φρεσκάδας και άνεση μεγάλης διάρκειας. Η οσφρητική της εμπειρία ξυπνά τις αισθήσεις.

Rose Radiance Cream
Rose Radiance Cream

Clarins

Περιποίηση αντιγήρανσης νέας γενιάς που αναπληρώνει, απομακρύνει νεκρά κύτταρα και ενισχύει το δέρμα ώστε στο ξεκίνημα της ημέρας να αποκαλύπτεται η υγιής λάμψη του. Οι ρυτίδες περιορίζονται και το δέρμα αποκτά πιο νεανική όψη.

Δες εδώ σε ποιες κατηγορίες δεν έχεις ψηφίσει ακόμα!

Εσύ ακόμα να δώσεις την πολύτιμη ψήφο σου σε όλα τα προϊόντα των κατηγοριών του Beauty Star διαγωνισμού; Μην ξεχνάς ότι τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς περιμένουν να γίνουν δικά σου!

Οι Ιnfluencers

15 beauty infuencers, που γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με την ομορφιά και φροντίζουν να τα μοιράζονται με τους followers τους η καθεμιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο, παραλαμβάνουν τα γεμάτα με beauty goodies Beauty Star Boxes, κάνουν unboxing, δοκιμάζουν τα top λανσαρίσματα της χρονιάς και δίνουν την πολύτιμη ψήφο τους στα δικά τους αγαπημένα, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον πιο μεγάλο και διαδραστικό beauty διαγωνισμό.

Δες τις Ιnfluencers

Oι Beauty Experts

Oι beauty editors των περιοδικών και sites του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων και μία ειδική επιτροπή από έμπειρους και αναγνωρισμένους ανθρώπους στον χώρο της ομορφιάς δίνουν τα δικά τους πολύτιμα αστέρια στα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς της χρονιάς συμβάλλοντας ενεργά στην ανάδειξη των κορυφαίων την μεγάλη βραδιά της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Δες τους beauty experts

Κέρδισε μοναδικές beauty εκπλήξεις!

Δείξε κι εσύ πόσο αγαπάς τα προϊόντα που ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά, βαθμολόγησε με αστέρια όσα περισσότερα μπορείς και μπες στην πιο μεγάλη beauty κλήρωση. Γίνε κι εσύ μία από τις 10 τυχερές που θα κερδίσουν υπέροχες εκπλήξεις! Μην ξεχνάς, όσα περισσότερα προϊόντα βαθμολογήσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Δες τις κατηγορίες

Ψηφοφορία & Αποτελέσματα

  • 70%Η δική σου ψήφος
  • 15%Βeauty Experts & Editors
  • 15%Influencers